CONTACT US

email : wdbrigade@gmail.com

adresses: (available soon)

or call one of us at :

Eizzat : 017-3344129

Robby :017-2537307

Ejump :012-6520350

Pian :019-2434883

12 responses

13 04 2010
zoltan

greetings. i would like to book for the frame set. is it still available?

25 06 2010
wilddogsbrigade

Yes it is.do send your inquiries at wdbrigade@gmail.com

16 11 2010
koi

nk tye, frame infamous nie ad kuar lg x?
ble bole dpt kalo sye order ujg bln nie

22 11 2010
wilddogsbrigade

infamous ada lagi,WildDogsXInfamous sold out

21 02 2011
fixie.off.my

JOIN US NOW!

http://fixie.off.my
http://fixie.off.my

FIXIE MALAYSIA
FIXIE MALAYSIA

7 03 2011
we wolf

helo guys … first thing first . . .
kami ade create new group fixie … 5 march 2011 baru wujud group niy “we wolf” so … kiteorg group dari slago … kami sebagai ass we wolf … nak kan yg group We wolf niy under wild dogs … so senang sikit bila da besama … lagi gempak kalau da begabung … camne ? up to u guys . . . hope so

sebelum tuw kami dari ahli we wolf telah buad satu undian … haha
kite org buad undi nak under wild dogs or ratsKL … keputusan nye memihak lebih kpd wild dogs … cmtu la cite nyea… everything yg blaku … just e-mail okey 🙂 see u guys … have nice day with WE WOLF

29 03 2011
wilddogsbrigade

hye kawan2, seperti yang tertera di bahagian ABOUT WILD DOGS, kami tak terima keahlian.Sesiapa sahaja boleh ride sama2,tidak terbatas pada apa model basikal sekalipon,fixie ke,fixed gear ke,mountain atau apa sahaja jenis basikal,no such things as “under”,we are all the same,ride the same machine,share the same interest,share the road and passion.RatsKL juga rakan2 sikal kami,jadi jika tak keberatan,sudilah2 lah bergaul di masa akan datang,bertegur sapa,macam biasa,jangan segan,kami kebanyakan nya muka “tak malu” nak berkenalan..hehehe..keep in touch eyh dawgs?

3 05 2011
nasaro

bro frameset in famous harge brape ek???

30 06 2011
pehlak

nice statement ‘wild’, i rather like community than popularity..keep it up…that keep ‘wild’ exist….

21 08 2011
Krool Az

Sya tgk korang pya proposal dlm program Sejuta Impian sekejap td..congrat kerana dpt rm 20,000 utk mission korang tu…keep up the good work guys

22 08 2011
G-jie Shaharuddin

ada fb x???

22 11 2012
wilddogsbrigade

ya, maaf lambat reply , sila ke facebook group kami untuk update yang lebih pantas :

https://www.facebook.com/groups/WDBXFCK/?fref=ts

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: